Втора „Празнична работилница“ в Дома за стари хора във Велико Търново

За втора година създадохме и съпреживяхме заедно празнично настроение в Дома за стари хора „Венета Ботева“ във Велико Търново. На 13 декември 2019 г. заедно с възрастните хора и учениците от кръжок „Добродетелност“ при ОУ „П. Р. Славейков“ изработихме цветна гирлянда с пожелания, картички и празнична украса за Рождество Христово и новогодишните празници.

Работилницата беше ръководена от Диана Николова – координатор във фондация „Дякония и мисия“. Изказваме благодарност на Стефан Ангелов и Елена Георгиева – ръководители на учениците от кръжок „Добродетелност“, на Веселина Димова, Андреяна Дойкин, Красен Ангелов – доброволците, които помогнаха и споделиха радостта на децата и възрастните хора, Силвана Милева – психолог в ДСХ „Венета Ботева“.

Работилницата завърши с много настроение, а децата от кръжока собственоръчно написаха своите пожелания към възрастните хора за Новата година в голяма картичка, която заедно с гирляндата от цветове и пожелания украси празничната елха в Дома.

Повече снимки от „Празничната работилница“ можете да видите във Facebook страницата на фондация „Дякония и мисия“.

 

Можете да се присъедините към нашия екип добротворци, като попълните ЗАЯВЛЕНИЕТО.

Ако желаете да подкрепите доброволческата ни кампания „ЗАЕДНО творим ДОБРО“, която е насочена предимно към възрастни и самотни хора, можете да дарите средства по посочената сметка. Имаме нужда от средства за арт-материали, трайни хранителни продукти и продукти от първа необходимост, транспорт до околните селища, където се опитваме да помогнем на възрастни хора в затруднено положение.

Сметка:

IBAN: BG09UBBS88881000901622

BIC: UBBSBGSF

Обединена българска банка

ФОНДАЦИЯ ДЯКОНИЯ И МИСИЯ

Основание за превод: дарение за „Заедно творим добро“.

Ако живеете в чужбина, можете да подкрепите нашата GoGetFunding страница.

СПОДЕЛИ