Дари пътуване на възрастен човек!

През март 2019 г. фондация „Дякония и мисия“ стартира програма „Поклоннически пътувания“, а от началото на 2020 г. и програма „Образователни пътувания“. През отминалата година осъществихме четиринадесет пътувания до манастири, църкви, музеи, културни средища и забележителности в България, Гърция и Румъния. Във всяко наше пътуване участваха безплатно и хора от Дома за стари хора „Венета Ботева“ във Велико Търново.

Осигурихме 102 безплатни места за възрастни хора от ДСХ „Венета Ботева“ във Велико Търново и хора в тежко положение. Надяваме се да продължим да даряваме радост и нови приятелства и през настоящата година! Искаме да разширим дейността си, за да осигурим безплатни пътувания и на възрастни хора, които не са настанени в дом, но живеят самотен и изолиран живот. Надяваме се и вярваме, че това е богоугодно начинание и ще получим подкрепа от дарители!

Как можете да ни подкрепите?

  • като изберете пътуване, за което искате да дарите средства от нашата ПРОГРАМА и преведете средствата по банков път, основание за превод: дарение за възрастен и посочите избраното пътуване.

IBAN: BG09UBBS88881000901622

BIC: UBBSBGSF

Обединена българска банка

ФОНДАЦИЯ ДЯКОНИЯ И МИСИЯ

  • Като закупите от нашите изделия от кампанията „От сърце – за протегнати ръце“ – можете да ги намерите в секция „Магазин“ в нашата Facebook страница.

Убедени сме, че заедно можем да дарим радост на възрастните хора!

Можете да се свържете с нас на електронна поща diakonia_mission@abv.bg, чрез Facebook страницата ни и на телефон 0886 531753.

 

СПОДЕЛИ