Да създадем заедно календар „Пътуване в радостта“

На 1 септември – деня, в който Църквата отбелязва началото на църковната нова година, фондация „Дякония и мисия“ поставя началото на конкурс за снимки „Пътуване в радостта“. Дванадесет от фотографиите ще бъдат включени в благотворителен настолен календар за новата 2020 г.

Отправяме покана към всички участвали в поклонническите пътувания, организирани от Фондацията, да споделят преживяванията, запечатани от обектива и така да подпомогнат нашата дейност!

Снимките ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Фондацията и чрез гласуване ще бъдат избрани 12-те най-добри снимки, които ще включим в настолен календар за следващата 2020 г. Календарът ще се продава благотворително в подкрепа на нашата дяконийна (социална дейност) и в подкрепа на програмата ни за безплатни пътувания на хората от старческия дом във Велико Търново.

Условия на конкурса:

  1. Да сте участвали в поклонническо пътуване, организирано от фондация „Дякония и мисия“.
  2. Всеки участник може да изпрати до три снимки на електронната ни поща diakonia_mission@abv.bg.
  3. Резолюцията на изображенията трябва да е не по-малка от 300 dpi, формат JPG.
  4. Всяка снимка трябва да е придружена със следното описание: автор на снимката, пътуване, по време на което е заснета, кратко описание на снимката. Снимки без посочените описания няма да бъдат приемани.
  5. Срок за изпращане на снимките: 20 септември 2019 г.
  6. След 20 септември снимките ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Фондацията и 12-те снимки, събрали най-много гласове и с най-добро качество, ще бъдат включени в календара.
  7. Авторът на снимката, събрала най-много гласове, ще има възможност да участва безплатно в еднодневно поклонническо пътуване по избор.

Очакваме вашите спомени, запечатани от обектива!

СПОДЕЛИ