Заповядайте на Благотворителния базар „От сърце – за протегнати ръце“ (хоби с кауза)

Заповядайте на благотворителния ни базар на 21 декември 2019 г. (събота) пред кафе-сладкарница „Пето авеню“ на Кооперативния пазар във Велико Търново.

Ще можете да закупите картички, украса за елха и изделия, дарени за нашата кауза от талантливи млади хора! Чрез кампанията „От сърце – протегнати ръце“, с изработката и благотворителната продажба на картички и други сувенирни изделия набираме средства за нашата социална дейност (дякония),

насочена към самотни възрастни хора. Дарете радост за предстоящите празници на близък и обичан човек и подкрепете дейността ни!

Началото на кампанията „От сърце – за протегнати ръце“ (хоби с кауза) поставихме на 1 юли 2019 г. Инициативата се ръководи от Диана Николова – координатор във фондация „Дякония и мисия“. Тя, заедно с талантливи приятели и доброволци, изработиха картички, разделители за книги и други сувенирни изделия. В предрожедственския период започнахме да изработваме картички и украшения за елха. В начинанието „От сърце – за протегнати ръце“ (хоби с кауза) се включиха и хора, които реших със своите умения да подпомогнат нашите усилия да наберем повече средства за дейността си. Габриела Станчева от Горна Оряховица дари шноли, диадеми и украшения за коса, които изработва, в името на нашата кауза. В начинанието много активно, с голяма радост и изцяло по тяхна инициатива, се включиха и възрастни от ДСХ „Венета Ботева“ – с прекрасни бродирани изделия, плетени украшения за елха на една кука, детски терлички.

Подкрепиха ни и приятели и съмишленици извън Велико Търново. Много от картичките ни и благотворителния календар отпътуваха за Сливен, Варна и Бургас и извън пределите на България – Англия и САЩ, да дарят радост и да ни дадат възможност ние да даряваме радост!

На базара ще може да бъде закупен и благотворителни ни календар „Пътуване в радостта“ 2020.

Кампанията ни „От сърце – за протегнати ръце“ (хоби с кауза) продължава и през новата година! Винаги има повод да подарим усмивка на наш близък, а така ще дарим радост и на възрастен човек!

Благодарим за съдействието и отзивчивостта на Анета Йорданова – собственик на кафе-сладкарницата на „Пето авеню“!

Очакваме Ви!

 

Последвайте събитието във Facebook!

 

СПОДЕЛИ