​Излезе от печат благотворителният календар „Пътуване в радостта“ 2021

Благотворителният календар „Пътуване в радостта“ 2021 вече е факт!

Календарът представя мигове от поклонническите пътувания, организирани от фондация „Дякония и мисия“, а средствата от продажбата му са в подкрепа на благотворителната ни дейност и програмата „Пътувания“, чрез която осигуряваме възможност на възрастни хора да участват безплатно или с намаление в поклоннически пътувания.

Повече от 20 снимки участваха в конкурса, а чрез гласуване във Facebook страницата на Фондацията бяха избрани тринадесет снимки, които украсиха страниците на календара и ще отмерят дните на новата 2021 г. Благодарим на всички, които изпратиха снимки за конкурса „Да създадем заедно календар „Пътуване в радостта“ и на всички, които гласуваха!

В календара са включени снимки на Ани Вълева, Полина Йорданова, Роза-Мария Гвоздиева, Милена Александрова, Пепа Лунгарова, Андреяна Дойкин, Дамян Русенов, Стефка Дафинова, Симона Смирнова и Валентин Ангелов. Дизайнът е на Диана Николова, координатор във фондация „Дякония и мисия“, а печатът – на „Колор Марк“ ЕООД.

Всяка една снимка е спомен от миг на радост и нека такива да бъдат и дните, които ще отброява този календар – за всички, които помогнаха за неговото създаване и всички, които ще го закупят и така ще подкрепят дейността ни!

Календарът е с цена 10 лв. и може да бъде закупен чрез поръчка на електронна ни поща diakonia_mission@abv.bg.

Ако желаете да подкрепите нашата дейност и програма „Пътувания“ и да дадете възможност на повече възрастни хора от Велико Търново да споделят пътувания, можете да дарите средства по сметка:

IBAN: BG09UBBS88881000901622

BIC: UBBSBGSF

Обединена българска банка

ФОНДАЦИЯ ДЯКОНИЯ И МИСИЯ

Основание за превод: дарение програма „Пътувания“

Благодарим Ви за подкрепата!

СПОДЕЛИ