Пътуване в радостта!

Нека заедно да създадем нашия благотворителен календар за 2021 г.!

Миналата година отправихме покана към всички участвали в поклонническите пътувания, организирани от Фондацията, да споделят преживяванията, запечатани от обектива и така да подкрепят нашата дейност!

Тази година поканата ни е към всеки, който е опитал да улови радостта и красотата чрез обектива по време на път!

Тринадесет от всички фотографии, които ни бъдат изпратени, ще станат част от благотворителен настолен календар за новата 2021 г.

​Всички снимки ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Фондацията. Чрез гласуване ще бъдат избрани 13 от тях, които ще включим в настолен календар за следващата 2021 г. Календарът ще се продава благотворително в подкрепа на нашата дяконийна (социална) дейност и в подкрепа на програмата ни за безплатни пътувания на хората от старческия дом във Велико Търново.

Макар 2020 година да е изпълнена с множество предизвикателства, с надежда отправяме поглед към идната година, в която се надяваме да осъществим повече пътувания в радостта!

Условия на конкурса:

Всеки може да изпрати до две снимки на електронната ни поща diakonia_mission@abv.bg.

Резолюцията на изображенията трябва да е не по-малка от 300 dpi, формат JPG.

Всяка снимка трябва да е придружена със следното описание: автор на снимката и място, на което е заснета. Снимки без посочените описания няма да бъдат приемани.

Срок за изпращане на снимките: 4 октомври 2020 г.

След 4 октомври снимките ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Фондацията и 13-те снимки, събрали най-много гласове и с най-добро качество, ще бъдат включени в календара.

Авторът на снимката, събрала най-много гласове, ще има възможност да участва безплатно в еднодневно поклонническо пътуване по избор.

Очакваме вашите спомени, запечатани от обектива!

СПОДЕЛИ