​Онлайн благотворителен базар „От сърце – за протегнати ръце“ (хоби с кауза)

 

базар

​В края на 2020 г. за втора година правим нашия празничен базар, който е част от кампанията ни „От сърце – за протегнати ръце“ (хоби с кауза). Чрез благотворителната продажба на картички и други сувенирни изделия набираме средства за нашата социална дейност (дякония), насочена изцяло към самотни възрастни хора.

Миналата година осъществихме благотворителния ни базар на 21 декември пред кафе-сладкарница „Пето авеню“ на Кооперативния пазар във Велико Търново.

Предвид усложнената епидемична обстановка, тази година се налага да покажем нашите изделия онлайн, но дори и така можем да дарим усмивка на наш близък, а така ще дарим радост и на възрастен човек! Последвайте събитието във Facebook страницата на Фондацията и разгледайте изделията ни в раздел „Дискусия“.

базар

Как можете да поръчате от нашите изделия?

Ако желаете да закупите някое от тях, моля свържете се с нас в лично съобщение във Facebook страницата ни или оставете коментар под снимката в събитието.
Плащане и доставка:

  • Възможно е лично предаване и плащане в брой за гр. Велико Търново;
  • За други населени места – изпращане по куриер (фирма по избор на клиента) и заплащане чрез наложен платеж.

Какво предлагаме в базара?

Можете да закупите картички, украса за елха и изделия, дарени за нашата кауза от талантливи млади хора както и благотворителния ни календар „Пътуване в радостта“ 2021!

Благодарим на всички, които дариха свои изделия и се включиха в начинанието ни!

 

 

СПОДЕЛИ