ПРОДЪЛЖАВАМЕ напред!

С вяра, надежда и любов!

Екипът на фондация „Дякония и мисия“ продължава да работи, съобразявайки се с предприетите мерки от държавната власт! В моменти на изпитания се проверява вярата ни!

  •  Продължаваме да се опитваме заедно да творим добро! Призоваваме нашите доброволци и приятели да проявят на практика вярата си и да се обърнат към ближния, който има нужда от помощ в този тежък момент! Решението е лично!
  • Продължаваме да изработваме нашите картички и други изделия от кампанията „От сърце – за протегнати ръце“. Новите изделия можете да видите във Facebook страницата ни!
  • Продължаваме работата си в подготовка на Лятното докторантско училище, което ще се проведе в началото на юни 2020 г.
  • Продължаваме подготовката на Третия международен младежки лагер!
  • Програмата академичен наставник (тутор), която се поддържа от фондация „Дякония и мисия“, се осъществява онлайн. Всеки студент, който иска да ползва услугите на академичния наставник, може да пише на адрес orthodoxy_center@abv.bg (моля, запишете вашите имена, координати за връзка, кой курс сте, дисциплината и заданието, по което имате нужда от помощ).
  • Анкетата за следващото издание на „Четем заедно…“, което ще се проведе в края на месец април, вече е активна! Можем заедно да изберем какво ще четем през времето, докато сме вкъщи!
  • Продължаваме работата си в подготовката на предстоящите ни поклоннически и образователни пътувания, убедени сме, че по Божията милост това изпитание ще отмине и отново ще даряваме радост – на всички, които са избрали да пътуват с нас и на възрастните хора от Дома за стари хора „Венета Ботева“ във Велико Търново.
  • Нещо, което се опитваме да направим за нашите приятели от Дома за стари хора във В.Търново в това време на изпитание, когато не можем да се срещаме с тях! „Обади ми се! Ще преминем заедно през това“! Посланието ни към хората от ДСХ: „Били сме заедно повече от година – в пътувания и срещи на радост! Това, че не можем да се виждаме, не означава, че няма да сме заедно! Ако искате да поговорите с някого, обадете ни се! Ще се радваме да ви чуем!“.

Нека не униваме, а да помним думите на псалмопевеца „ако Господ не опази града, напразно ще бди стражата“ (Пс. 126:1)!

Можете да се свържете с нас чрез електронната ни поща diakonia_mission@abv.bg и на телефон 0886 531753, 0886 490003.

 

СПОДЕЛИ