Пътувай-опознай-учи

Безплатни и намалени пътувания за студенти

През март 2019 г. фондация „Дякония и мисия“ стартира програма „Поклоннически пътувания“, а от началото на 2020 г. и програма „Образователни пътувания“. През отминалата година осъществихме четиринадесет пътувания до манастири, църкви, музеи, културни средища в България, Гърция и Румъния. Част от нашата мисия е запознаване с православната духовност и културно-историческото наследство.

За следващите месеци фондацията осигурява места с намаление за студенти (бакалавърски и магистърски програми) на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ и безплатни места за студенти от Православния богословски факултет следните пътувания:

Начин на кандидатстване: мотивационно писмо защо желаете да участвате в пътуването (до 300 думи), факултет, специалност и данни за контакт (електронна поща и телефон), които се изпращат на електронната ни поща: diakonia_mission@abv.bg. Потвърждение за одобрение на заявката: до 7 дни след посочения краен срок за кандидатстване.

С предимство се ползват студентите от специалностите на Православния богословски факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и студентите, участвали в доброволческите инициативи на Фондацията. Местата са ограничени.

 

 

СПОДЕЛИ