​С приятели е весело и… сладко

Предпразнична сладкарска работилница с потребителите от Комплекса за социални услуги за лица с умствена изостаналост в гр. Дебелец

Дълго подготвяна и очаквана с голяма радост, (пред)празничната сладкарска работилница с приятелите ни от Комплекса за социални услуги за лица с умствена изостаналост в гр. Дебелец и доброволци на фондация „Дякония и мисия“ стана факт на 15 декември 2022 г.

Както подобава на истински готвачи, участниците в работилницата първо получиха като подарък готварски престилки. Всички заедно с радост и много настроение приготвиха бисквитени и кокосови бонбони, украсени и поднесени след това с вкус. 

Така поставихме начало на поредица от срещи, в които заедно ще приготвяме сладки, соленки и ястия.

Потребителите от Комплекса за социални услуги за лица с умствена изостаналост получиха подарък и пет празнично украсени топки, с които да привнесат още повече Рождественско настроение в защитеното жилището. Те бяха изработени от доброволци по време на практико-приложния модул на Втория семинар за доброволци на фондацията, който се проведе на 27 и 28 октомври тази година. Подаръкът, с който ни изненадаха нашите приятели беше коледен венец, който вече украсява офиса на Фондация „Дякония и мисия“.

Благодарим за помощта на нашите доброволци Даниела Георгиева, Петър Иванов и Георги Иванов!

Автор: фондация „Дякония и мисия“

СПОДЕЛИ