„2 000 000 километра в търсене на любовта“ на Клаус Кенет в четвъртото издание на „Четем заедно…“

„Два милиона километра в търсене на любовта“ на Клаус Кенет ще събере любителите на книгата и търсачите на истината в четвъртото издание на „Четем заедно…“ през май.

Инициативата предоставя възможност на обичащите книгите да обсъдят своите любими произведения в приятна приятелска обстановка и се провежда всеки месец като в предварително допитване във Facebook страницата на Православния център, се избира книга за следващата среща.

В анкетата за избор на книга за „Четем заедно…“ – 4 бяха предложени за гласуване „Гатанки от небето“ на Ивинела Самуилова, „За мишките и хората“ на Джон Стайнбек, „30 поунда“ на Мартин Ралчевски, „Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски и „Два милиона километра в търсене на любовта“ на Клаус Кенет, която спечели убедително читателския вот.

„Два милиона километра в търсене на любовта“ е личната история на Клаус Кенет, който преминава през ада на един път, изпълнен с омраза и смърт – бягство, но и търсене на самия себе си. Един човек, който е успял да открие истината и смисъла на живота в личната среща с Бога.

Очакваме Ви на 9 май 2019 г. (четвъртък) от 16.30 ч. в Православния център „Проф. Тотю Коев“, за да поговорим за пътя към любовта и истината!

СПОДЕЛИ