Второ издание на „Четем заедно…“ през януари

Предстои второто издание на „Четем заедно…“, което ще събере любителите на книгата през януари в Православния център „Проф. Тотю Коев“.

Инициативата предоставя възможност на обичащите книгите да обсъдят своите любими произведения в приятна приятелска обстановка и се провежда всеки месец като предварително в анкета, която се провежда във Facebook страницата на Православния център, се избира книга за следващата среща.

За второто издание на „Четем заедно…“ бяха предложени за гласуване пет заглавия: „Писмата на Душевадеца“ на К. С. Луис, „Два милиона километра в търсене на любовта“ (Клаус Кенет), „Къде отиваш, пътнико?“ на Ивинела Самуилова,

„Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски и „Три ябълки паднаха от небето“ на младата арменска писателка Нарине Абгарян.

Надпреварата за книга на „Четем заедно…“ през януари убедително спечели „Писмата на Душевадеца“ на К. С. Луис и тя ще събере почитателите си на разговор на 22 януари 2019 г. от 16.30 ч. в Православния център „Проф. Тотю Коев“ (11 блок на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“).

Повече за първото издание на „Четем заедно..“:

Първа среща „Четем заедно…“ в Православния център „Проф. Тотю Коев“

СПОДЕЛИ